Tips en nieuws van Communicerenenzo

Welkom bij onze Tips en Nieuws mail.
We willen u met enige regelmaat op de hoogte houden van zaken waar u wat aan heeft.
Tips op het gebied van mensen en organisaties. Nieuwtjes over de diensten die wij u kunnen leveren. Antwoorden op vragen die wij met regelmaat tegenkomen.We hopen dat u het waardeert.

Met vriendelijke groet,
Robert en Silvia Broeks

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen in jouw mailbox? Klik dan hier.

Persoonlijke maatwerktraining

Wist je dat al onze trainingen op het gebied van communicatie en leidinggeven ook als persoonlijke maatwerktrainingen gegeven kunnen worden en dat dit de populairste manier van trainen is? Waarom

  • De training wordt persoonlijk voor jou op maat gemaakt.
  • Je verliest geen tijd met de vragen, problemen en situaties van andere deelnemers die niet aansluiten bij jouw situatie.
  • Je kunt precies die onderwerpen bespreken die voor jou van belang zijn.
  • De training wordt bij jou op lokatie gegeven.
  • Je krijgt individuele aandacht van de trainer die ook nog eens relevante voorbeelden voor jouw situatie gebruikt om je te leren de materie echt te gaan gebruiken.

Een persoonlijke maatwerktraining iets voor jou of een van  je medewerkers?
Neem contact met ons op over de mogelijkheden.


Een populair onderwerp: Conflicten op de werkvloer

Misschien volg je de blog op onze site al. Een aantal keer per maand berichten we over wat wij in onze praktijk meemaken. Zaken waar veel vragen over zijn of onderwerpen die ons intrigeren. Natuurlijk vinden we het leuk als mensen het lezen en er hun voordeel mee doen. Wat ons echt opviel was het grote aantal reacties die we kregen op het bovenstaande onderwerp.  We zullen onze tips hierover dus blijven delen met jullie.
Wil je de berichten nog een keer nalezen? Je vindt ze hier.

 


 

Assessments anno 2015

Vorig jaar is er een groot onderzoek geweest over de levensvatbaarheid en dus de toegevoegde waarde van het inzetten van assessments bij selectie. Door de enorme hoeveelheid aan gratis testjes op internet leek het er op dat dit hulpmiddel zijn waarde leek te verliezen.
Uit het onderzoek is gebleken dat het inzetten van een assessment op meerdere niveaus zijn vruchten afwerpt. Niet alleen de zekerheid die het geeft bij het selecteren van de kandidaat maar ook het daarna makkelijker kunnen inwerken en ontwikkelen van de nieuwe medewerker helpt om kosten van verloop te kunnen reduceren.Wil je weten hoe wij assessments doen? lees dan verder.