Bel ons op : 023-5393119 - Mail info@communicerenenzo.nl

MENSEN ONTWIKKELEN IS ONZE SPECIALITEIT

onze assessments

betrokken – betrouwbaar – praktisch – resultaatgericht

online en live, waar en wanneer jij het wilt:

Een assessment is een handig hulpmiddel om in kaart te brengen waar iemands kwaliteiten en valkuilen liggen om zo goed te selecteren en ontwikkeling van mensen en teams te versnellen. Onze assessments zijn betrouwbaar en gemakkelijk online te maken, de rapporten zijn kort en bondig. De interviews kunnen zowel live als online gehouden worden.

 

Assessments voor selectie

Als je wilt weten wie geschikt is voor de functie en wie het beste past bij je bedrijf maak dan gebruik van een selectie assessment.
Op basis van gewenst profiel
Snel inzicht in geschiktheid
Korte bondige rapporten
Snelle procedure

Lees meer

Assessments voor loopbaan ontwikkeling

Als je wilt weten wat de ontwikkel mogelijkheden zijn voor een medewerker maak dan gebruik van een ontwikkel assessment.
Inzicht in kwaliteiten en valkuilen
Inzicht in drijfveren en waarden
Inzicht in wat ontwikkelbaar is
Rapport met praktische tips

Lees meer

Assessments voor teams

Als je wilt weten hoe je jouw team effectief kunt laten samenwerken maak dan gebruik van een team assessment.
Inzicht in type persoonlijkheden
Inzicht in alle competenties
Hoe effectiever samen te werken
Hoe je je team laat groeien
Lees meer

Wil je eens ervaren wat een assessment voor jou kan doen? Meld je dan hier aan. Kennismakingsprijs € 495,-

Wil je eens proberen een assessment in te zetten voor selectie of ontwikkeling dan helpen we je graag. Misschien wil je het eerst zelf proberen om te zien wat de metingen je vertellen. Prijs is excl. 21% btw.
Aanvragen

Wij zijn  gecertificeerd assessors van PAS competentie analyses en gecertificeerd partner van Q4 profiles ( DISC profielen)

 Wij zijn een Q4 Certified partner

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONZE ASSESSMENTS?

Selectie assessment

Ik heb het als zeer professioneel ervaren dat ik een assessment heb mogen doen om te bepalen of ik geschikt ben voor de functie. Ik was best nerveus voor het gesprek maar ik heb het als zeer prettig ervaren. Silvia geeft je snel het gevoel dat je open en eerlijk kunt zijn omdat die houding het beste is voor jezelf en de uitkomst. Het gaat er immers om of je echt past bij de organisatie en de functie.

Waardevolle inzichten

Het assessment heeft bovendien hele waardevolle persoonlijke inzichten gegeven die ik direct in de praktijk kon toepassen.
Lees verder ➝
Teamleader, RPS Analyse

Ontwikkel assessment

Het assessment was voor mij een eyeopener en heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en dingen van mijzelf bevestigd waar ik onzeker over was. Ook heeft het mij inzichten gegeven hoe ik overkom op de buitenwereld, waarover ik voorheen ook onzeker over was.

Helder rapport

De gedetailleerde beschrijving van je persoonlijkheid, de tastbare scores, de weergave/omschrijving van de sterke en zwakke punten helpen je bij het ontdekken van jezelf en kunnen je in de toekomst ondersteunen bij het aangeven wat wel en niet goed bij je past.
Lees verder ➝
Ronald Boot Accountmanager Strategic Sales, Bronkhorst High Tech

Team assessment

Communicerenenzo helpt ons al jaren bij het selecteren en ontwikkelen van personeel en dat geeft ons hele waardevolle informatie over wie we aan boord halen en hoe we onze professionals optimaal kunnen begeleiden in hun loopbaan. Het Team assessment is een ontwikkel assessment maar nu specifiek gericht op het hele team dat effectiever wil samenwerken.

Meer inzicht in elkaar

Door met elkaar in gesprek te gaan over elkaars kwaliteiten en valkuilen wordt goed zichtbaar waar we elkaar aanvullen en waar we tegen elkaar aan schuren.
Lees verder ➝ 
Nicolle Bouwmeester, HR Advisor, RPS Ingenieursbureau Services UK en Nederland

Back to Top