Bel ons op : 023-5393119 - Mail info@communicerenenzo.nl

MENSEN ONTWIKKELEN IS ONZE SPECIALITEIT

onze coaching

betrokken – betrouwbaar – praktisch – resultaatgericht

online en live, waar en wanneer jij het wilt:

Wil je jouw praktijksituatie het liefst direct voorleggen aan een ervaren coach zodat je snel aan de slag kunt met de nieuwe inzichten en handvatten? Wil je stap voor stap werken aan jouw vaardigheden wanneer het jou uitkomt? Wil je aan de slag met alleen die onderwerpen die jou direct helpen?

Onze coaching is volledig gericht op jou: persoonlijk, effectief en flexibel. Je krijgt 7,5 uur persoonlijke coaching, toegang tot alle leermaterialen op ons leerplatform en tips & tools hoe je effectiever kunt communiceren, leidinggeven en werken.

Afgestemd op jouw leerdoelen stellen wij een programma samen op het gebied van communicatiepersoonlijke effectiviteit en/of leiderschap in een vorm die het beste past bij jou. Dat kan bij jou op de werkvloer zijn, dat kan online zijn maar ook bij ons aan de keukentafel of in mengvormen hiervan.

Bel of mail ons en ga direct aan de slag!

Wil je meer weten over onze coaching?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden, we helpen je graag de juiste keuze te maken.

Coaching bij je ontwikkeling

Wellicht heb je al training gehad op het gebied van leidinggeven, communicatie of effectiviteit en wil je niet weer een hele uitgebreide training volgen.
Je wilt alleen een paar specifieke onderwerpen behandelen die nu op je werk of in je leven spelen zodat je alleen jouw aandacht en energie hoeft te richten op zaken die direct resultaat opleveren.
Hoe gaat het in zijn werk?
Samen met ons bepaal jij de onderwerpen en competenties die je wilt aanpakken.
Wij stellen oefeningen, theorie, filmpjes en praktijkopdrachten samen zodat jij je kunt versterken.
Wat levert het op?
Je krijgt diverse handvatten en technieken aangereikt die je direct kunt toepassen op je huidige situatie zodat je weer verder kunt.
Je coach staat samen met jou op het veld maar blijft daarna aan de zijlijn meekijken en helpt je bij iedere stap die je maakt.
Meer weten?

Loopbaancoaching

Als je voelt dat je steeds minder energie krijgt van je werk, of als je op zoek wilt of moet naar een andere baan,  ga dan eens met een loopbaancoach praten.
Krijg weer grip op je loopbaan.
Hoe gaat het in zijn werk?
Je beantwoordt een aantal vragenlijsten zodat een totaalbeeld zichtbaar wordt van je talenten,  drijfveren, kernwaarden,  kwaliteiten en uitdagingen.
Samen kijken we naar je loopbaan, naar je werk én privé. We zoeken knelpunten op uit het verleden en heden en bespreken gedragspatronen.
We brengen je ambities en doelen in kaart. Samen stippelen we een weg uit die jou aanspreekt en die je energie geeft. Puur maatwerk.
Wat levert het op?
Een duidelijk totaalbeeld van waar je staat, wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.
Je weet wat je te doen staat en hebt je energie weer terug om je doelen waar te maken.

Meer weten?

Coaching voor ondernemers

Als ondernemer sta je vaak voor grote of complexe uitdagingen. Je wilt je bedrijf laten groeien, voorbereid zijn op de toekomst maar hoe doe je dat? Je wilt je ideeën tegen het licht te houden en zoekt een  klankbord die begrijpt hoe je door de verschillende groeifasen heen gaat. Een onafhankelijke coach die vragen stelt en luistert en je bevestigt als je op het goede spoor zit en aanmoedigt om je doelen behalen.
Hoe gaat het in zijn werk?
We beginnen met een assessment dat in kaart brengt hoe je als ondernemer in elkaar steekt. Samen bepalen we een plan van aanpak en werken we aan de doelen die jij jezelf hebt gesteld.
Wat levert het op?
Een kader, een houvast en een duidelijke richting met praktische doelen die goed uitvoerbaar zijn. Je coach begeleidt je op je pad, ondersteunt je met kennis, leert je vaardigheden zodat jij je doelen kunt behalen.
Meer weten?

Wil je eens ervaren wat coaching voor jou kan doen? Meld je dan hier aan. Kennismakingsprijs € 495,-

Je maakt eerst een paar vragenlijsten en daarna maak je in 1 sessie kennis met coaching door jouw kwaliteiten, uitdagingen en leerdoelen naast elkaar te leggen. De uitkomsten helpen je direct verder op je pad van persoonlijke ontwikkeling. Daarna bepaal jezelf of je verder wilt met de coaching. Prijs is excl. 21% btw.
Aanvragen

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONZE COACHING?

Waardevolle coaching

Het coaching traject heeft mij op zowel persoonlijk- als professioneel vlak erg geholpen. Robert is een goede gesprekspartner die zijn cliënt goed kan lezen en zich goed aan kan passen aan het communicatieniveau.
Vertrouwen en de klik
Dit heeft mij een vertrouwd gevoel gegeven wat eraan bijdraagt dat je relatief snel diep de gevoelige stof in duikt, maar zorgt ook dat je je snel begrepen voelt.
Lees verder ➝
Ronald Boot, Accountmanager Strategic Sales Bronkhorst High Tech

Inzichten door loopbaan assessment

Door de inzichten die ik heb gekregen uit het assessment, ben ik meer over mijzelf en mijn loopbaan gaan nadenken. Ook de gesprekken die later volgden met Robert over mijn functioneren binnen de organisatie, hebben mijn ogen geopend.

Loopbaan switch

Wat ben ik blij dat ik nog een carriere switch heb kunnen maken van productie naar uiteindelijk hoofd personeelszaken.
Lees verder ➝
Dirk van Diermen, HR Manager Boboli Benelux Spakenburg

Ondernemer als klankbord

Inmiddels werken wij al 5 jaar samen met Robert van Communicerenenzo. Een topcoach voor een onderneming als die van ons. Wij groeien hard en hebben behoefte aan een sparringpartner die onze vragen scherper krijgt maar ook praktisch advies kan geven op microniveau.
Selectie & ontwikkeling personeel
Daarnaast heeft hij ons geholpen bij het aannemen van de juiste collega’s en het coachen van collega’s die het maximale uit zichzelf willen halen.
Lees verder ➝
Renzo Deurloo, Sociaal ondernemer Greenfox Social Return

Back to Top