Bel ons op : 023-5393119 - Mail info@communicerenenzo.nl

MENSEN ONTWIKKELEN IS ONZE SPECIALITEIT

onze trainingen voor de introverte professional

betrokken – betrouwbaar – praktisch – resultaatgericht

een mix van online en live leren, waar en wanneer jij het wilt:

training in communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit helemaal gericht op jouw situatie.

 

 Ben jij meer introvert en wil je jouw praktijksituatie het liefst direct voorleggen aan een ervaren coach of trainer, die weet wat er speelt op het gebied van introverte professionals, zodat je snel aan de slag kunt met de nieuwe inzichten en handvatten? Wil je stap voor stap werken aan jouw vaardigheden wanneer het jou uitkomt? Wil je aan de slag met alleen die onderwerpen die jou direct helpen?

Onze trainingen voor introverte professionals zijn volledig gericht op jou: persoonlijk, effectief en flexibel. Je krijgt 7,5 uur persoonlijke coaching, toegang tot alle leermaterialen op ons leerplatform en een verslag met tips & tools hoe je effectiever kunt communiceren, leidinggeven en werken.

 Afgestemd op jouw wensen en stijl van communicatie maken wij de training op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit en/of leiderschap in een vorm die het beste past bij jou. Dat kan bij jou op de werkvloer zijn, dat kan online zijn maar ook bij ons aan de keukentafel of in mengvormen hiervan.

Bel of mail ons en ga direct aan de slag!

Neem contact met ons op over de mogelijkheden, we helpen je graag de juiste keuze te maken.

Onze trainingen Communicatie voor de introverte professional

Wil je beter leren omgaan met jouw introverte of afwachtende manier van communiceren? Wil je beter begrepen worden, anderen beter begrijpen en effectiever zijn in het samenwerken? Is spreken voor een groep of in een vergadering voor jou een grote uitdaging?  Bij ons kun je uit diverse communicatietrainingen kiezen.
Je kunt deze training alleen doen, in jouw tempo en op jouw manier. Je werkt 1 op 1 met jouw trainer.
Beleef meer plezier en rust in je werk en benut je talenten als introvert.
Welke kies jij?

Onze trainingen Leidinggeven voor de introverte professional

Wil je starten met leidinggeven of je bekwamen in strategisch leidinggeven of misschien wil je effectiever communiceren als leidinggevende?
Wij maken de leiderschapstraining die jij nodig hebt op maat. We maken de trainingen in leidinggeven voor de introverte professional op maat voor jou.
Onze leiderschapstrainingen zijn praktisch, geven zelfkennis en vooral leren ze je hoe je met veel plezier leiding kunt geven. Ook als je niet van nature graag op de voorgrond staat.
Welke kies jij?

Onze trainingen Effectiviteit voor de introverte professional

Wil je assertiever worden, je zelfvertrouwen vergroten of effectiever omgaan met je werk en tijd? Zit je perfectionisme je soms in de weg?
Heb je moeite om als introverte professional je plaats in het bedrijf in te nemen? Hoor je vaak dat je je meer moet laten zien? Raak je steeds minder gemotiveerd en weet je niet goed wat je moet doen?
Dan is een van onze persoonlijke effectiviteitstrainingen mogelijk iets voor jou. Wat er ook speelt, we zorgen voor maatwerk.
Welke kies jij?

Een persoonlijke training volgen? – Schrijf je in. Investering € 995,-

Wil je persoonlijk getraind worden in Communicatie, Leiderschap of Effectiviteit wanneer het jou uitkomt? Volg dan een persoonlijke maatwerktraining. Snel, flexibel, leerzaam en effectief. Deze trainingen bestaan allemaal uit 7,5 uur persoonlijke coaching/training, alle materialen, toegang tot ons online leerplatform en een helder rapport waarin jouw stijl van communiceren staat beschreven met tips hoe je effectiever kunt communiceren en leidinggeven. Dit kan online en offline bij jou op locatie of bij ons aan de keukentafel. Prijs is excl. 21% btw.
Inschrijven

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONZE TRAININGEN?

Leidinggeven voor de introverte professional

Robert heeft me de basis van leidinggeven en daarbij behorende effectieve communicatie geleerd. Hij maakte het heel makkelijk om open gesprekken te voeren over wat mijn uitdagingen waren. Aan het eind van elk onderdeel van het gesprek kreeg ik concrete handvatten en richtlijnen die toepasbaar bleken in de praktijk. Ik begon de cursus als onervaren leidinggevende die tegen overspannenheid aan zat. Nu sta ik veel steviger in mijn schoenen en ben comfortabeler en effectiever in mijn functie. Bedankt Robert!

Lees verder ➝

Tjalling Landman, Leidinggevende Brouwerij ‘t IJ

Zelfvertrouwen en Communicatie als introvert

In deze training heb ik veel inzichten gekregen over o.a. mijn eigen communicatie stijl en die van anderen. Robert creëert een veilige sfeer waardoor je open en eerlijk in gesprek bent. Hij heeft een luisterend oor en coacht op een persoonlijke en betrokken manier. Fijn om op eigen tempo en aangepast aan eigen onderwerpen deze training gevolgd te hebben.

Lees verder ➝

Ilona Kruijver, HR Services, Holland Casino

Zichtbaar communiceren voor de introverte professional

Het coaching traject heeft mij op zowel zakelijk als persoonlijk vlak enorm geholpen.
Robert geeft een bepaalde openheid aan de gesprekken en hoort wat er tussen de zinnen door gezegd wordt. Daardoor geeft de training ook echt het gevoel van maatwerk. Robert heeft een groot inlevingsvermogen in veel situaties en het talent deze in een ander perspectief te zetten. Dit helpt bij het beter leren begrijpen/accepteren van de andere kant en het beter begrijpen van jezelf. Het discrapport heeft veel inzicht gegeven in zaken waar ik onzeker over was.

Lees verder ➝

Kristel Bakx, Havenbedrijf Rotterdam

Back to Top