Bel ons op : 023-5393119 - Mail info@communicerenenzo.nl

Lees meer Bekijk de mogelijkheden blended learning Meer weten Meer weten blended learning wanneer het jou uitkomt Meer weten

MENSEN ONTWIKKELEN IS ONZE SPECIALITEIT

onze trainingen

betrokken – betrouwbaar – praktisch – resultaatgericht

online en live, waar en wanneer jij het wilt:

Zoek je een training communicatie, leiderschap of persoonlijke effectiviteit dan maken wij die voor jou op maat.

 

 Afhankelijk van je wensen en mogelijkheden maken we de opleiding op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit en/of leiderschap in een vorm die het beste past bij jouw leerdoelen en mogelijkheden. Dat kan klassikaal of individueel bij jullie op de werkvloer zijn, dat kan online zijn maar ook bij ons aan de keukentafel of in mengvormen hiervan. Je bent alleen bezig met die onderwerpen en oefeningen die je helpen jouw of jullie doelen te bereiken. Je kunt bij ons kiezen uit een individuele of persoonlijke maatwerktraining, een in company maatwerktraining voor mensen uit diverse teams binnen 1 bedrijf of een teamtraining.

Onze trainingen Communicatie

Wil je beter begrepen worden, anderen beter begrijpen, effectiever zijn en gemakkelijker samenwerken? Bij ons kun je uit diverse communicatietrainingen kiezen.
Je kunt deze training alleen doen in jouw tempo en op jouw manier maar ook als heel bedrijf of samen met je collega’s uit je  team.
Investeren in het verbeteren van communicatie geeft rendement voor jou, je team en het hele bedrijf.
Welke kies jij?

Onze trainingen Leiderschap

Wil je starten met leidinggeven of je bekwamen in strategisch leidinggeven of misschien wil je effectiever communiceren als leidinggevende?
Wij maken de leiderschapstraining die jij nodig hebt op maat. We maken trainingen in leidinggeven voor bedrijven maar ook voor 1 persoon.
Onze leiderschapstrainingen zijn praktisch, geven zelfkennis en vooral leren ze je hoe je met veel plezier leiding kunt geven.
Welke kies jij?

Onze trainingen Effectiviteit

Wil je assertiever worden, je zelfvertrouwen vergroten of je werk makkelijker onder controle kunnen houden? Ben je op zoek naar een goede werk privé balans?
Heb je moeite om als introverte persoon je plaats in het bedrijf in te nemen? Raak je steeds minder gemotiveerd en weet je niet goed wat je moet doen?
Dan is een van onze persoonlijke effectiviteitstrainingen mogelijk iets voor jou. Wat er ook speelt, we zorgen voor maatwerk.
Welke kies jij?

Een persoonlijke training volgen? – Schrijf je in. Investering € 995,-

Wil je persoonlijk getraind worden in Communicatie, Leiderschap of Effectiviteit wanneer het jou uitkomt? Volg dan een persoonlijke maatwerktraining. Snel, flexibel, leerzaam en effectief. Deze trainingen bestaan allemaal uit 7,5 uur persoonlijke coaching/training, alle materialen, toegang tot ons online leerplatform en een helder rapport waarin jouw stijl van communiceren staat beschreven met tips hoe je effectiever kunt communiceren en leidinggeven. Dit kan online en offline bij jou op locatie of bij ons aan de keukentafel. Prijs is excl. 21% btw.
Inschrijven

Een incompany training volgen? – Schrijf je in. Investering € 895,- per dagdeel.

Wil je getraind worden samen met je collega’s in Communicatie, Leiderschap of Effectiviteit binnen jullie bedrijf? Volg dan een incompany maatwerktraining. Snel, flexibel, leerzaam en effectief. Prijs is per dagdeel en maximaal 8 deelnemers excl. locatiekosten en 21% btw.
Inschrijven

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONZE TRAININGEN?

Feedback geven en ontvangen

Ik heb deze training als zeer prettig en leerzaam ervaren. Silvia en Robert zorgen er voor dat iedereen zich meer open stelt naar elkaar maar ook durven zij de cursisten een spiegel voor te houden. Wat hierdoor gebeurt is dat je iedereen ziet groeien en verbeteren in zijn of haar communicatie. Ik zou dit iedereen aanraden want jezelf blijven ontwikkelen is goed voor jouzelf en jouw werkgever.

Lees verder ➝

Tim Flierman, medewerker BHT

Praktisch leidinggeven

Ik heb geleerd om hele duidelijke doelen te stellen en de verwachtingen van mijn medewerkers helder te krijgen. Dat is de basis. Dat betekent veel communiceren over de werkzaamheden, taken en resultaten maar ook over wat ze motiveert, hoe ze aangestuurd willen worden en wanneer ze hulp kunnen vragen. Ik doe niet meer alles zelf en heb geleerd te delegeren. 

Lees verder ➝

Teamleader, RPS Ingenieursburo

Veel effectiever geworden

Deze training persoonlijke effectiviteit heeft een heel positief effect op mij gehad. Mijn manager kon duidelijk het verschil merken in mij, voor en na de training. Ik ben nog steeds dezelfde persoon maar mijn gedrag is heel anders geworden; ik ben veel meer initiatief gaan nemen, durf de leiding te nemen en ben veel meer overgeschakeld op de directe aanpak.

Lees verder ➝

Medewerker IT security Rabobank

Back to Top