Bel ons op : 023-5393119 - Mail info@communicerenenzo.nl

DE INTROVERTE PROFESSIONAL

door Communicerenenzo

assessment, training & coaching op maat voor jou

live en online, waar en wanneer jij het wilt:

betrokken – betrouwbaar – praktisch – resultaatgericht

Assessment

Wil je weten waar jouw kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden liggen als introverte professional?
Dit assessment beantwoordt deze vragen en je krijgt bovendien tips vastgelegd in het rapport die je direct kunt toepassen in de praktijk.
Maak gebruik van meer dan 25 jaar ervaring.
Alle assessments, de vragenlijst en het interview,  kunnen  online worden afgenomen.
Krijg inzicht in jezelf.

Training op maat

Als introverte professional kun je soms wel wat hulp gebruiken om al jouw talenten tot hun recht te laten komen.
In een 1 op 1 setting krijg je in deze training alle aandacht en kun je in jouw tempo werken aan je ontwikkeling.
Onze blended (online en live) trainingen over persoonlijke effectiviteit, communicatie en leidinggeven worden afgestemd op jouw praktijksituatie en leerdoelen.
Versterk je vaardigheden.

Coaching op maat

Coaching helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Als introverte professional heb jij waarschijnlijk specifieke vraagstukken waar we je mee kunnen helpen. Dat kan voor één onderwerp zijn of voor je hele ontwikkeling.
Loop je vast in je werk? Wil je weten welk werk goed bij jouw introverte natuur past? Wil je weten hoe je meer zichtbaar kunt zijn in de organisatie? Versterk jezelf met Coaching.
Kies richting. Wat wil je?
Communiceren Enzo

DE INTROVERTE PROFESSIONAL

Wij weten uit ervaring dat je als introverte professional tegen andere vraagstukken aan loopt dan een extraverte collega. Je hoort vaker dat je je meer moet laten zien, dat je niet altijd alleen de beren op de weg moet benoemen of dat je te stil bent. Je kwaliteiten zijn niet altijd voor iedereen even zichtbaar en soms is het lastig om je uit te spreken in vergaderingen of om te spreken voor een groep.
Wij ondersteunen onze introverte klanten met een assessment, training en coaching en doen dit online en live.  We helpen ze door de juiste handvatten aan te reiken en ze te leren hun talenten op de juiste manier in te zetten.

Hoe mogen wij jou helpen?

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Waardevol assessment

Het discrapport heeft veel inzicht gegeven in zaken waar ik onzeker over was.
Ook heeft het mij een duidelijker beeld gegeven hoe ik overkom op de buitenwereld en waarom ik doe wat ik doe in bepaalde situaties.
De heldere beschrijving van mijn persoonlijkheid, de tabellen waar sterke en zwakke punten staan uitgebeeld helpen bij het beter accepteren wie ik ben en wat past bij mijn persoonlijkheid.
Lees verder ➝
Kristel Bakx, Havenbedrijf Rotterdam

Zichtbaar communiceren als introvert

In de training Zichtbaar communiceren heb ik veel inzichten gekregen over o.a. mijn eigen communicatie stijl en die van anderen. Robert creëert een veilige sfeer waardoor je open en eerlijk in gesprek bent. Hij heeft een luisterend oor en coacht op een persoonlijke en betrokken manier. Fijn om op eigen tempo en aangepast aan eigen onderwerpen deze training gevolgd te hebben.
Lees verder ➝
Ilona Kruijver, medewerker HR Holland Casino

Leidinggeven voor de introverte professional

Robert heeft me de basis van leidinggeven en daarbij behorende effectieve communicatie geleerd. Hij maakte het heel makkelijk om open gesprekken te voeren over wat mijn uitdagingen waren. Aan het eind van elk onderdeel van het gesprek kreeg ik concrete handvatten en richtlijnen die toepasbaar bleken in de praktijk. Ik begon de cursus als onervaren leidinggevende die tegen overspannenheid aan zat. Nu sta ik veel steviger in mijn schoenen en ben comfortabeler en effectiever in mijn functie. Bedankt Robert!
Lees verder ➝
Tjalling Landman, Manager Productie & Kwaliteit, Brouwerij ‘t IJ

Wat houd ons bezig?

12dec

0 Comments
31mrt

Wat is het verschil tussen leidinggeven aan introverte medewerkers en extraverte?

0 Comments
Hoe geef je leiding aan introverte en extraverte medewerkers? De vier grootste verschillen hebben we op een rij gezet. Ook... Read More →
25jan

Introvert vs Extravert, we zijn echt anders

0 Comments
Introvert vs Extravert, we zijn echt anders   Pandemie, een vloek of een zegen? Als de pandemie ons iets geleerd... Read More →

Zoek jij als introverte professional een training communicatie, leidinggeven of persoonlijke effectiviteit?

Wil je jouw praktijksituatie het liefst direct voorleggen aan een ervaren coach of trainer zodat je aan de slag kunt met de nieuwe inzichten en handvatten? Wil je stap voor stap werken aan jouw vaardigheden wanneer het jou uitkomt? Wil je aan de slag met alleen die onderwerpen die jou direct helpen?
Onze trainingen zijn volledig gericht op jou: persoonlijk, effectief en flexibel. Je krijgt 7,5 uur persoonlijke coaching en een verslag met tips & tools hoe je effectiever kunt communiceren, leidinggeven en werken. Ook krijg je toegang tot alle leermaterialen op ons leerplatform met video’s, podcasts en oefeningen om met de stof bezig te zijn.
Afgestemd op jouw wensen maken wij de training op het gebied van communicatiepersoonlijke effectiviteit en/of leiderschap in een vorm die het beste past bij jou. Dat kan bij jou op de werkvloer zijn, dat kan online zijn maar ook bij ons aan de keukentafel of in mengvormen hiervan.
Met 25 jaar ervaring in training en coaching  in communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit hebben we veel mensen  geholpen bij hun ontwikkeling. Die kennis delen we graag met jou!
Bel ons vrijblijvend op 023-5393119 om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt ook hier je gegevens achterlaten en meer informatie aanvragen.

     

    Back to Top