Oud en Nieuw, tijd voor reflectie

Tijd voor reflectie.

Zo aan het einde van het jaar, tussen de Kerstdagen en Oud en Nieuw, hebben we mooi de gelegenheid om eerst even achteruit te kijken en daarna weer vooruit.

We weten van veel van onze klanten dat zij dat ook doen en dan met name dat vooruit kijken.

Juist  achteruit kijken en ontdekken wat je goed gedaan hebt en waar je van genoten hebt, is belangrijke brandstof voor het creëren van je ideeën en doelen voor het nieuwe jaar.

 Wat was 2014 voor ons voor een jaar?

We hebben als we er op terugkijken een bewogen jaar gehad. Maar dan vooral persoonlijk. Zakelijk kijken we terug op klanten die groeistappen, sommigen klein, anderen heel groot, hebben gemaakt. Het geeft ons dan een goed gevoel dat we daar een steentje aan hebben kunnen bijdragen. We genieten erg van het plezier dat ondernemers, managers en medewerkers hebben als ze die stap kunnen maken waar ze al lang naar onderweg waren.

Zelf hebben we formeel Werving en Selectie weer op het menu gezet. Natuurlijk op onze eigen manier. Kleinschalig en vooral gericht op kwaliteit. Het is leuk en leerzaam om weer op een andere manier met kandidaten in gesprek te komen en zo de match tussen hun wensen en kwaliteiten met de wensen van onze klanten met hun vacatures mogelijk te maken.

Ook op het gebied van trainingen hebben we niet stil gezeten. Onze persoonlijke maatwerktrainingen op het gebied van communicatie hebben veel mensen een handvat gegeven voor persoonlijke groei. Deze trainingen worden 1 op 1 met ons als persoonlijke trainer gegeven en zijn helemaal gericht op wat jij als deelnemer wil aanpakken. Met alle aandacht voor jou dus.

En we zijn trots op onze nieuwe in-company communicatietraining op basis van de verschillende communicatiestijlen. Het is goed om te zien dat teamleden die hun eigen communicatiestijl, kwaliteiten en valkuilen en die van de ander beter herkennen, meer gebruik kunnen maken van dit krachtenveld en dus succesvoller zijn.

Natuurlijk zijn we ook trots op onze website die we samen met Teun van Henten hebben gemaakt. Het is fijn dat we nu gemakkelijk onze gedachtespinsels via deze pagina met jullie kunnen delen. En we zijn voor het  eerst (nog wat schoorvoetend) op Twitter.

Onze assessments hebben een ander jasje gekregen. We hebben veel energie gestopt in het maken van een rapportage die to the point is en gemakkelijk leest. Zodat je als selecteur in één oogopslag ziet wat de kwaliteiten en verbeterpunten zijn van de kandidaat.

Vooruitblik op het nieuwe jaar.

Ook in het komende jaar willen we ons blijven vernieuwen en verbeteren. Vooral de nieuw opgedane kennis en ervaring over de communicatiestijlen van mensen gaan we verwerken in onze trainingen en assessments.

Wij wensen u een gezond en succesvol 2015 toe met mooie samenwerkingen.