Aankondiging nieuwe training:”Feedback geven en ontvangen”

Vind jij feedback geven en ontvangen lastig?

Wij hebben de afgelopen periode een praktische training feedback geven en ontvangen ontwikkeld die iedereen op elk niveau in 4 dagdelen van ongeveer 3,5 uur leert om effectief feedback te geven.
Onze ervaring is dat het geven en ontvangen van feedback in veel bedrijven wel gewenst is, maar dat het makkelijker klinkt dan dat de uitvoering echt is. Want je vraagt best wel wat van mensen als je wilt dat ze op elk niveau in een organisatie zich moeten of mogen uitspreken over wat goed gaat en wat beter zou kunnen.  En het zijn niet alleen de introverte medewerkers of managers die er moeite mee hebben hoor. Ook de meer extraverte medewerkers en managers lopen wel eens tegen barrières in het feedback geven aan.

Feedback geven en ontvangen versterkt de samenwerking enorm en verhoogt de kwaliteit van het teamwerk.

Wanneer jij merkt dat je het moeilijk vindt om je echt uit te spreken over wat je wel en niet van een ander verwacht of je vindt het moeilijk om feedback te ontvangen dan is deze training voor jou.
Feedback geven is meer dan alleen maar zeggen wat je goed of fout aan iemand vindt. Het is een manier om de samenwerking met anderen op een constructieve manier bespreekbaar te maken. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden aan het echt goed geven van feedback. Wie de ontvanger is speelt daarbij een grote rol, want wat je tegen een collega misschien nog wel uitspreekt is soms wel heel lastig tegen je leidinggevende te zeggen.
In de training Feedback geven en ontvangen leer je in 4 dagdelen hoe je op een voor jou persoonlijk effectieve manier feedback geeft en ontvangt.
Je weet het niet alleen, je kunt het ook. Want feedback geven is DOEN.

Onderwerpen in deze training feedback geven en ontvangen:

• Communicatie, hoe zet je dit op een juiste manier in bij het voorbereiden, het geven en het ontvangen van Feedback in.
• Wat is feedback en wat is het vooral niet.
• De do’s en don’ts van feedback geven en ontvangen.
• Een stappenplan om constructief feedback te geven.
• Feedback geven en hiërarchie.
• Feedback op maat geven, rekening houdend met de persoonlijke communicatiestijl van de ontvanger.

Na de training ben je in staat om op een effectieve manier feedback te geven en te ontvangen ongeacht wie de ontvanger of gever is.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die zijn communicatieve vaardigheden wil versterken in het uitspreken en ontvangen van feedback. Het maakt dus niet uit welke rol je in een bedrijf hebt.

Feedback geven en ontvangen is er voor leidinggevenden en medewerkers.
Deze training wordt 1 op 1 in een persoonlijke maatwerktraining gegeven.
Deze training wordt aan groepen tot maximaal 8 personen binnen uw bedrijf gegeven.

Wil je meer weten of je inschrijven voor deze training? klik dan hier.