Nieuw assessment

Met onze 17 jaar ervaring in het afnemen van assessments hebben we veel kennis opgedaan. We hebben de feedback van al onze klanten en deelnemers, een ruime 10.000, verzameld en hebben goed naar hun wensen geluisterd. Dit is een continue proces geweest dat uiteindelijk heeft geresulteerd in een assessment dat past bij deze wensen. Er zijn veel assessments in de markt die betrouwbaar zijn en prettig om mee te werken. Toch zochten we naar een mix van een goede vragenlijst die betrouwbare informatie oplevert en een kort en krachtig profiel dat snel laat zien of iemand past bij de gevraagde functie. Wij hebben dat nu op onze eigenwijze manier zelf ontwikkeld. Een project dat een paar jaar heeft geduurd.

Dit assessment heet Persoonlijkheid Analyse Selectie of kortweg PAS en is de basis voor onze selectie assessments. Terwijl het assessment is gebaseerd op een ruime verzameling van gegevens, wordt dit door ons verwerkt en teruggebracht tot de belangrijkste feiten op 1 of 2 A4-tjes waarop de recruiter zijn beslissing maakt: wel of niet doorgaan!

Bovendien krijg je van ons een Key-Card met daarop de belangrijkste tips voor collega’s en leidinggevende om op de juiste manier met de nieuwe medewerker om te gaan en aan te sturen.

Genoeg voor nu en we houden je graag op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Wil je meer weten over onze assessments? Vraag dan hier informatie aan.

Brochure aanvragen