Hoe gaat het met jou?

Hoe gaat het met je?

Kun je je weg vinden in het thuiswerken?

Voel je je nog voldoende betrokken bij je collega’s en het bedrijf waar je voor werkt?

Hoe kijk jij naar jouw toekomst? Twijfel je over de toekomst van jouw functie of van je werkgever?

 

Naast dat we met elkaar in een corona pandemie zitten en gedwongen thuiswerken is het ook het laatste kwartaal van het jaar en dat betekent bij veel bedrijven:
functioneringsgesprekken,
performancegesprekken,
doelen voor het nieuwe jaar neerzetten etc.

Hoe doe je dit nu goed als je zoveel onbekende factoren hebt?

Als wij je een tip mogen geven: Begin bij jezelf.

Wie ben jij? Wat motiveert jou? Wat zijn je interesses? Wat zijn je talenten?

Zelfkennis is het krachtigste dat je als mens kunt hebben. Als je jezelf kent en begrijpt wat je nodig hebt om lekker in je vel te zitten en weet hoe je je leven kunt inrichten om dit te bereiken dan zul je gemakkelijker antwoord kunnen geven op alle bovenstaande vragen.

Heb je moeite met het vinden van deze antwoorden, dan kunnen we je daar natuurlijk bij helpen.

Dat hoeft geen uitgebreid en langdurig loopbaancoaching traject te zijn. We kunnen je met een goede analyse aangevuld met een persoonlijk gesprek waarin we je op weg helpen om jezelf beter te leren kennen en je doelen en mogelijkheden voor de aankomende periode in kaart te brengen een flinke stap in de richting laten zetten.

Wil je even je persoonlijke kompas weer goed richten?

Heb je al eerder een assessment bij ons gedaan en is dit rapport niet ouder dan een jaar dan kunnen we met alleen een coaching gesprek je al op weg helpen.

Dit opfrisgesprek duurt ongeveer 2 uur en helpt je om weer scherp te krijgen welke doelen jij voor het aankomende jaar wilt stellen.

 

Laat  je ons weten waar wij jou mee kunnen helpen?

We bieden loopbaancoaching op maat, van alleen een ontwikkelassessment tot hulp bij het kiezen van nieuwe doelen en het toewerken naar een nieuwe baan. Altijd vanuit wat jouw talenten zijn, wat jou motiveert en hoe jij het beste tot je recht komt.