Blended learning oftewel online en live leren in tijden van thuiswerken

Het zijn bizarre tijden voor ons allemaal, werk je in de zorg of een ander vitaal beroep dan heb je het drukker dan ooit. Werk je thuis dan voelt het misschien wel drukker dan ooit, of is het misschien wel veel te stil zo zonder collega’s om je heen.

Wij als trainer en coach werken natuurlijk ook vanuit huis en doen er alles aan om iedereen die we aan het trainen of coachen zijn zo goed mogelijk te helpen.

De afgelopen twee weken hebben we dus veel meetings via microsoft teams gehad of telefonisch. Ook zijn we keihard verder gaan werken aan ons ‘Blended Learning Project’ om alle persoonlijke maatwerktrainingen online te krijgen.

We kunnen vanaf nu alle persoonlijke maatwerktrainingen in blended vorm aanbieden.

 

Wat betekent dat voor jou?

Je krijgt via de mail een toegangscode om in jouw persoonlijke maatwerktraining in te loggen.

Daar vind je diverse opdrachten om te doen, teksten om te lezen, filmpjes om te kijken en vragen om te beantwoorden. Dat is het online gedeelte.

Daarnaast krijg je bij iedere persoonlijke maatwerktraining, coaching en training aangeboden. Tijdelijk doen we dat via teams, zoom of een ander platform dat zorgt voor een goede beeld- en geluidverbinding. Wanneer we weer live contact kunnen maken, ben je van harte welkom bij ons aan de keukentafel of komen we naar jou toe, net wat we afspreken.

Kijk maar eens rond op de site welke  persoonlijke maatwerktraining het beste bij jou past en meld je aan. Je kunt op ieder gewenst moment starten en maximaal een jaar over je training doen.

Heb je vragen, bel of mail ons, we helpen je graag op weg.

Pas goed op jezelf en je naasten en blijf gezond!

Robert en Silvia Broeks