Bel ons: 023-5393119 - Mail info@communicerenenzo.nl

Ervaringen met Communicerenenzo

Communiceren Enzo / Ervaringen met Communicerenenzo

Wat onze klanten zeggen over hun ervaringen met ons

Onze klanten komen uit verschillende branches:
Handel & Industrie: RPS Milieu Analyse – Breda, Almhof – Müller Veenendaal, VMI group – Epe, Krohne Altometer – Dordrecht, Bronkhorst High Tech – Ruurlo, Philips – Rabobank International – Utrecht,Winterswijk, DS Kunststoffen – Apeldoorn, Boboli Benelux – Spakenburg, Isoglas – Haarlem, Mennens Hijstechniek – Hengelo, Tupak – Nijkerk,  Lastechniek Europa – Nieuwegein, Zwembaden met Stijl – Soest, Primagaz – Zutphen, Bike Europe – Amersfoort, Limagrain – Rilland, Holla Roses – Aalsmeer, Masterglass – Heerhugowaard, Rewi Flowers – Naaldwijk, AVC- Ede, RPS advies en ingenieursbureau- Delft, Oldelft Ultrasound- Delft

Zakelijke dienstverlening: Duijndam Uitzendgroep – Wateringen, Kamer van Koophandel – Utrecht, Dekra people – Alkmaar, Match4U Uitzendbureau- Lochem, Young Colfield – Amsterdam, VVE beheer VT2000 – Wateringen, Anders Mediair – Barendrecht, Corpo Mission – Capelle a/d/ IJssel, Staedion Makelaardij – Den Haag, Boerstaete makelaardij – Putten, BDO – Amstelveen, Sportspectrum – Alphen a/d Rijn, Groenrijk – Santpoort, De Noot Horecagroep – Wijk aan Zee, Achmea groep & Agis Zorgverzekeringen – Amersfoort, Caresco – Amersfoort, All Inn Verspreidingen – Twello, Atos Consulting, Deactro – Dodewaard, VelzArt Automatisering – Waardenburg, HVC – Velsen, Rabobank International – Utrecht, MYBusinessmedia-Deventer, AGP Business software- Veghel,Greenfox social return-Den Haag, KAWE- Raalte, K-Swiss Global Brands-Haarlem,

(Semi)overheid: Gemeente Lisse, ziekenhuis Medisch Centrum Haaglanden – Den Haag, Fioretti college – Lisse, Aventus college – Apeldoorn, Gemeente Wageningen, Gemeente Westvoorne, In Holland- Delft,

Waardevolle Assessments

De assessments van Communicerenenzo leveren ons hele waardevolle informatie op over potentieel nieuwe medewerkers. Wij zetten de assessments ook in als basis voor onze functioneringsgesprekken en ontwikkelingsgesprekken om de sterke punten te verbeteren en verbeterpunten te ontwikkelen. Daarnaast heeft het ons inmiddels een aantal keren behoed voor het in dienst nemen van kandidaten die wij na gesprekken geschikt achtten maar waarbij na het assessment bleek dat er verborgen syndromen waren. De assessments ondersteunen ons om een goede beslissing te nemen bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Onze ervaringen met Communicerenenzo zijn buitengewoon positief.

Nicolle Bouwmeester – Personeelsmanager, RPS Milieu Analyse

Maatwerk trainingen

Robert en Silvia leveren maatwerk op het gebied van communicatie & leiderschap voor elke laag van ons lijnmanagement. Door middel van een praktische & mensgerichte aanpak weten zij als geen ander verandering teweeg te brengen in gedrag bij de deelnemers. De trainingen dragen bij aan bewustwording, waardoor de deelnemers beter inzicht krijgen in zijn of haar eigen functioneren. Dit zorgt voor een positief effect op de manier waarop onze managers aansturen waardoor we onze organisatie sterker maken voor de toekomstige ontwikkelingen. Onze ervaringen met Communicerenenzo maken dat we graag blijven investeren in de ontwikkeling van ons personeel.

Leon de Wit, HR advisor Krohne Altometer

Persoonlijke maatwerktraining Assertiviteit

Training was 1 op 1, persoonlijk. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Ik kijk met een goed gevoel terug op de training. Nu het e.e.a. in de praktijk toepassen en over een tijdje nog een evaluatie. Top!

Sandra Beekman – Teamleider finance Aventus ROC Apeldoorn

Persoonlijke training Effectief Communiceren met iedereen

Bedankt voor het luisteren en het geven van advies hoe ik mijn communicatie kan verbeteren. Vooral de persoonlijke benadering en combinatie van training en coaching sprak mij enorm aan. Ik heb in een veilige leeromgeving met vertrouwen alles kunnen delen. Ik heb er zeker wat aan. Ik heb nu meer inzicht in hoe ik zelf ben, hoe ik in mijn werk ben en hoe ik met anderen omga. Dat ik dicht bij mijn gevoel moet blijven. Dat ik mijn grenzen moet stellen. Ik heb geleerd als ik ergens tegen aan loop om eerst te observeren en er niet meteen boven op te springen. Dat gaat nu veel beter. Daarna pas bedenken hoe ik het ga aanpakken en dan pas toepassen. Door deze cursus heb ik meer rust gekregen in mijn werk.

Alexandra Menijn – Senior coördinator Sportspectrum

Teamtraining Effectief Communiceren als team

Silvia weet de doelgroep goed aan te spreken en de juiste voorbeelden te noemen. Ze kan prima schakelen tussen verschillende niveaus. Prettige docent. De teamdag in zijn geheel was goed georganiseerd op een inspirerende locatie.

Robert den Besten, Business Unit Manager Bronkhorst High-Tech B.V.

Training Effectief Leiderschap

Robert & Silvia, nogmaals dank voor de drie dagen inleidde in effectief leiderschap. Zojuist ook direct weer kunnen toepassen in een werksituatie, hoe dit op mij overkomt? Nou eigenlijk als magie, wat een verschil, DANK dus!

Jarno Eggink, Directeur JDI Internet Professionals

Goede sparringpartner

Het assessment dat ik heb gemaakt en de coaching die ik naar aanleiding daarvan heb gevolgd, hebben mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijzelf en mijn relaties met anderen. Het primaire doel van de coaching was voor mij het krijgen van meer zelfvertrouwen. Ik dacht dat dit alleen op het zakelijk gebied een probleem was, maar tijdens de coaching bleek dat het ook in mijn prive-leven speelt.

Door de coaching heb ik geleerd om meer boven dingen te staan, mijzelf niet mee te laten sleuren in iets en als een kip zonder kop te werk te gaan. Kortom, ik heb geleerd om meer overzicht te krijgen en te bewaren, waardoor ik meer inzicht heb in situaties en oplossingsgerichter kan handelen. Daardoor nemen onzekere gevoelens af en krijg ik meer rust in mijn hoofd. Dat komt ten goede van mijn prestaties op zakelijk gebied en heeft – misschien nog wel belangrijker – een positief effect op hoe ik mijzelf persoonlijk voel.

Daarbij heb ik geleerd om beter met stress, zowel zakelijk als privé, om te gaan en meer vertrouwen in mijzelf te hebben. Ik, en ik denk veel anderen met mij, heb wel een zeker mate van spanning/stress nodig om goed te kunnen presteren, maar ik wil niet dat dit mijn prestaties negatief beïnvloedt. Door te proberen om niet te denken aan bepaalde dingen waar ik stress van kreeg, kwam er een bepaalde lading op dingen te liggen, waardoor ik daar juist gestrest van werd. De coaching heeft mij geleerd om het faalangstige onrustige gevoel meer toe te laten en er vervolgens iets constructiefs mee doen, waardoor het ineens niet zo erg meer is.

Concrete handvatten daarvoor zijn voor mij relativeren, overzicht bewaren, goed communiceren (niet voor anderen denken) en rust bewaren. Hierdoor voel ik mijzelf meer zeker, zowel in werk als privé. Kortom mijn ervaringen met Communicerenenzo zijn heel positief, een aanrader.

Bedankt Robert!

Richard Klaassen – Ondernemer projectenburo

Inspirerende training Leidinggeven

Ons kader volgde de training “Leidinggeven”. Onze managers waren zeer tevreden over de wijze waarop Silvia en Robert deze driedaagse training verzorgden. We vonden het een inspirerende training met veel afwisseling tussen theorie en praktijk. De deelnemers werden uitgedaagd om in de spiegel te kijken, wat soms best confronterend kan zijn. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden werden herkenbare situaties aan de orde gesteld en konden de deelnemers ervaren wat de gevolgen zijn van verschillende manieren van aanpak. De opgedane kennis is direct toepasbaar. Onze ervaringen met Communicerenenzo zijn goed!

Wout van ’t Wel – Marketing Communicatie Manager Bronkhorst High-Tech BV

Professionele gesprekspartner

Silvia heb ik leren kennen als zeer sociaal, beheerst en open persoon. Kenmerkend voor Silvia is haar enthousiasme en passie voor haar werk. Tijdens onze samenwerking heb ik erg veel geleerd van haar kennis, ervaring maar met name ook haar uitstekende (communicatieve) vaardigheden. Deze weet ze als geen ander op een enthousiaste en inspirerende wijze over te brengen, zowel tijdens de trainingen die ik bij haar heb gevolgd als tijdens de coaching sessies bij Primagaz. Het is erg prettig om met Silvia samen te werken! Mijn ervaringen met Communicerenenzo zijn bijzonder goed.

Jildou van der Schaaf, HR Advisor, Primagaz Nederland B.V.(SHV Gas)

Praktische Communicatietraining voor leidinggevenden

De training was goed en duidelijk opgebouwd. De leerdoelen sloten goed aan met de praktijkproblematiek. Er was een veilige leeromgeving. De cursusleiders kwamen rustig en duidelijk over en inspireerden tot zelf meedenken.

Bea van Zeyl, Teamleider Verpleegkundigen – Medisch Centrum Haaglanden

Persoonlijke Maatwerktraining Leidinggeven

Silvia is een uitstekend coach, die weet hoe je de inhoud moet brengen zodat het blijft hangen. Zij heeft mij op een heel prettig manier begeleid en door haar ervaring weet ze de training heel goed over te brengen.

Didde Warger-Melchiorsen, Teammanager afdeling online generiek – Achmea

Back to Top