In company training op maat

Waarom zou je een in-company maatwerktraining van Communicerenenzo doen?

Experts in maatwerk

Sinds 1998 zetten wij, Robert en Silvia Broeks assessments, training én coaching in om medewerkers, teams en daardoor bedrijven te versterken. Wij werken met én voor mensen aan hun communicatie vaardigheden en hun persoonlijke effectiviteit. Ook leren we ze technieken om effectief leiding te geven. In al onze trainingen staat communicatie centraal. Onze in-company training is gericht op de praktijk. Leren is doen! Daarom besteden we veel aandacht aan situaties die de deelnemer in zijn of haar praktijk tegenkomt. Wij schrijven de in-company training op maat. De vragen en voorbeelden die specifiek bij jouw organisatie en medewerkers spelen, zijn daarbij leidend.

Trainen is doen!

Trainen betekent uiteraard veel oefenen. Vergelijk het met sport. Daar trainen sporters ook samen om hun vaardigheden te verbeteren en daarna een goede wedstrijd te kunnen spelen. Trainen is vallen en opstaan om het uiteindelijk beter te doen in de praktijk. Fouten maken mag en is normaal, het hoort bij het leren en zo zijn we ook groot geworden. Hoe we doen op de werkvloer en waarom we zo doen, ons gedrag dus, zit heel diep verankerd in ons systeem en dat verander je niet zomaar. Je zult dus veel bewust moeten oefenen! Onze ervaring is dat wanneer je als collega’s met elkaar traint in een veilige, vertrouwde setting, de stap om het geleerde in de praktijk te brengen veel kleiner is. Bovendien spreek je na de training dezelfde taal en kun je elkaar ook scherp houden.

Wil je een in-company training volgen? Investering € 895,-

Wil je samen met je collega’s visie delen en onderwerpen trainen als communicatie, effectiviteit en leidinggeven wanneer het jou uitkomt? Volg dan onze in-company training. Snel, flexibel, leerzaam en effectief. Prijs is per dagdeel voor 8 deelnemers en excl. 21% btw en locatiekosten.
Inschrijven

Trainingen met veel persoonlijke aandacht

Het oude leren was gericht op klassikaal onderwijs. Het nieuwe leren is gericht op de medewerker én zijn of haar team. Het draait vooral om de samenwerking en effectiviteit! Dit ‘doelgericht leren’ is maatwerk en draagt bij aan het continue verbeteren en duurzaam resultaten neerzetten. Wij hebben ervaren dat je beter in korte intensieve sessies, verspreid over een wat langere periode, kunt leren. Wij bieden in onze trainingen een combinatie van meerdere leermethodes aan. We wisselen workshops en persoonlijke coaching af met praktische opdrachten en indien van toepassing online leren (blended-learning), zodat je als deelnemer op verschillende manieren wordt geprikkeld om het geleerde je echt eigen te maken.

Inspirerende training Effectief Leiderschap

Ons kader volgde de in-company training “Leiderschap binnen Bronkhorst”. Onze managers waren zeer tevreden over de wijze waarop Silvia en Robert deze training verzorgden. We vonden het een inspirerende training met veel afwisseling tussen theorie en praktijk. De deelnemers werden uitgedaagd om in de spiegel te kijken, wat soms best confronterend kan zijn. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden werden herkenbare situaties aan de orde gesteld en konden de deelnemers ervaren wat de gevolgen zijn van verschillende manieren van aanpak. De opgedane kennis is direct toepasbaar. Onze ervaringen met Communicerenenzo zijn goed en zij ondersteunen ons nu al ruim 5 jaar met diverse op maat gemaakt in-company trainingen op het gebied van communicatie en leiderschap!
Wout van ’t Wel – Marketing Communicatie Manager Bronkhorst High-Tech BV

In company trainingen worden door ons op maat gemaakt

Voor groepen van bij voorkeur 8 tot 16 deelnemers met een soortgelijk doel
Na de inventarisatie van de doelen die jullie als bedrijf voor ogen hebben met de training, vervolgen we met de inventarisatie van de  persoonlijke leerdoelen van de deelnemers. Daarna maken wij de training op maat. Deze bieden veel afwisseling en zijn op de dagelijkse praktijk gericht, met oog voor de verschillende niveaus en leerstijlen binnen de groep deelnemers.
Voorbeelden van In company maatwerktrainingen zijn:

Studiewijze

Na de voorbereiding die de deelnemers in eigen tempo online of in hun werkboek kunnen doen volgt een verdiepende workshop. De verdiepende workshops worden altijd door een trainer en een co-trainer/trainingsacteur gegeven. Zo krijgt iedere deelnemer de aandacht die hij of zij nodig heeft om de gestelde doelen te behalen. Een workshop duurt meestal 3 1/2 uur.
Na iedere workshop volgt een praktische opdracht die de deelnemers in de periode tussen de workshops door moeten uitvoeren. Zo blijft het geleerde uit de training bewust in de drukte van alle dag en zal de verandering in houding, gedrag en vaardigheden steeds meer eigen worden bij de deelnemer.

De training wordt afgesloten met een certificaat.

Wij hebben een ruime ervaring opgedaan in het maken en geven van deze in company trainingen op maat bij diverse bedrijven (van 20 tot 500 medewerkers) waar wij managers, teamleiders en coördinatoren en medewerkers getraind hebben in leiderschap, communicatie, samenwerken en persoonlijke effectiviteit.
Afhankelijk van de inhoud en leerdoelen van iedere training zal het aantal workshops tussen de 2 en 8  liggen, verspreid over een periode van 4 tot 12 maanden.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Je hoeft nooit te wachten tot een trainingsgroep vol is.
  • We plannen de training in  overleg met jullie.
  • De trainingslocatie is bij jullie op de werkplek (scheelt reistijd) of een locatie naar keuze.
  • Deelnemers krijgen geen onderwerpen voorgeschoteld waar geen behoefte aan is.
  • Wij zijn ervaren trainers  en trainingsacteurs die veel praktijkvoorbeelden met jullie kunnen delen.
  • Deelnemers krijgen alle tijd en ruimte om hun situatie en vragen aan de orde te stellen.
  • We passen het tempo van de training aan op de behoefte van de deelnemers.
  • We maken de oefeningen met jullie werksituatie als voorbeeld.
  • De kosten per deelnemer zijn lager dan bij een open training.

Is een in-company training iets voor jouw organisatie?

Maak vrijblijvend kennis en kijk of de klik er is!

Leg jouw situatie aan ons voor. Wij geven je graag advies.