Persoonlijke Effectiviteit

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT en TIMEMANAGEMENT

WAT ZOEK JE IN EEN TRAINING PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT?

Persoonlijke effectiviteit is een term die gebruikt wordt voor verschillende zaken. Je kunt persoonlijk effectiever worden in time management zaken wanneer je het bijvoorbeeld lastig vindt om met je werk te beginnen, op tijd af te ronden of om het overzicht te houden over al je werkzaamheden. Je mailbox krijg je maar niet ‘schoon’, je wordt overladen met vragen en taken die maar niet lijken te stoppen waardoor je aan het eind van de dag moe en vaak ontevreden naar huis gaat. Maar Persoonlijke effectiviteit richt zich ook op jouw communicatieve vaardigheden, word je voldoende gezien en gehoord in besluitvormingsprocessen en tijdens overleg. Ben jij meer introvert dan spelen er andere zaken waar jij aan kunt werken om persoonlijk effectiever te worden dan wanneer jij extravert bent. En persoonlijke effectiviteit heeft te maken met jouw persoonlijke doelen.  Wie ben je, wat wil je, wat kan je en hoe krijg je het gedaan? Weet je echt waar je kwaliteit en kracht ligt en wat maakt nou hoe je dit kwijt kunt in je werk?

Herken jij je in een of meer van deze vragen?

  • Kom je regelmatig moe en ontevreden thuis van je werk?
  • Wil je meer gedaan krijgen op je werk?
  • Word je te vaak gestoord tijdens je werk?
  • Kom je regelmatig met je planning in de knel?
  • Raak je snel het overzicht kwijt over je werk?
  • Merk je dat je steeds minder gemotiveerd bent?
  • Heb je het gevoel hebt dat je maar weinig gehoord of gezien wordt?
  • Zou je daadkrachtiger willen communiceren en opkomen voor jouw wensen en belangen?

JE KUNT JE HIER INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING

Persoonlijke Effectiviteit trainen? – Investering € 995,-

Bepaal samen met jouw persoonlijke trainer jouw praktijksituatie, wat je wilt aanpakken, waar en wanneer. Bij ons of bij jou op locatie. Snel, flexibel en effectief. Deze persoonlijke effectiviteitstraining bestaat uit 7,5 uur persoonlijke coaching/training, alle materialen, toegang tot ons online leerplatform en een helder rapport waarin jouw Communicatiestijl staat beschreven met tips hoe je effectiever kunt communiceren en werken. Dit kan online via videobellen of offline bij jou op locatie of bij ons aan de keukentafel of in een mix van deze vormen. Deze prijs is excl. 21% btw.
Inschrijven

Resultaat

  • Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en valkuilen in een mooi en helder rapport.
  • Je bent in staat om grip te houden op je werk en je omgeving.
  • Je leert realistisch te plannen en je doelen te bereiken.
  • Je kunt draagvlak door effectieve communicatie verkrijgen.
  • Je kunt je aandacht aan de juiste zaken schenken door te weten waar je prioriteiten liggen.
  • Je bent in staat een goede balans tussen werk en privé te houden

Grote verandering

Ik heb echt ontzettend veel geleerd over effectiviteit en omgaan met verschillende soorten mensen maar ik denk dat de grootste verandering nog wel de omschakeling in mezelf is geweest. Ik kan toch wel zeggen dat de trainer en ik echt een klik hadden en dat hij mij erg goed begrijpt. Het verschil met 5 maanden geleden, toen de cursus begon, is erg groot. Toen ik binnen kwam was alles nog erg vaag, in mijn hoofd een wirwar. Gister zijn we tot de conclusie gekomen dat ik in die 5 maanden voor mezelf een knop heb omgezet en anders in het leven sta en wil staan. Dit merk ik dan ook meteen op mijn werk. Ik kijk, voel en denk anders en krijg meer gedaan.
Jermaine, medewerker Dekra People

Programma Persoonlijke effectiviteit en time management

  • Wat is persoonlijke effectiviteit voor mij? Duidelijk inzicht in je kwaliteiten, wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.
  • Hoe zet je communicatie in voor een effectieve samenwerking en draagvlak voor je ideeën en belangen?
  • Hoe ga je effectief om met je planning, ad hoc werkzaamheden en deadlines? Hoe stel je jouw prioriteiten?
  • Hoe kun je in plaats van de tijd, je aandacht managen zodat je effectiever wordt?

Effectief-effectiever-effectiefst

Deze training persoonlijke effectiviteit heeft een heel positief effect op mij gehad. Mijn manager kon duidelijk het verschil merken in mij, voor en na de training. Ik ben nog steeds dezelfde persoon maar mijn gedrag is heel anders geworden; ik ben veel meer initiatief gaan nemen, durf de leiding te nemen en ben veel meer overgeschakeld op de directe aanpak. Ik heb echt het gevoel dat het mij een veel betere werknemer heeft gemaakt. Ik stap nu ook  op mensen af om dingen voor mij te regelen en dan heb ik in 2 minuten geregeld wat mij vroeger over de mail een week zou kosten. Waarom heb ik dat al die jaren niet gedurfd?
Pauline, IT medewerker Rabobank Internationaal

Studiewijze

Voorafgaand aan de training brengen we eerst je leerdoelen in kaart voor jezelf én voor de trainer. Je maakt daarna een korte persoonlijke analyse die jouw kwaliteiten en valkuilen in kaart brengt op het gebied van communiceren, samenwerken en effectiviteit. Dit vormt samen de basis voor jouw persoonlijke maatwerktraining.
Tijdens de training werk je aan jouw assertiviteit aan de hand van diverse oefeningen, opdrachten en jouw praktijkvoorbeelden. Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je een certificaat.

Hoelang, wanneer en waar?

Deze training persoonlijke effectiviteit bestaat uit 3 sessies persoonlijke coaching/training, alle materialen, toegang tot ons online leerplatform en een helder rapport waarin jouw Communicatiestijl staat beschreven met tips hoe je effectiever kunt communiceren en werken.
  • De coachingsessies duren ongeveer 2.5 uur
  • De training start wanneer het jou uitkomt.
  • Je kunt bij ons aan de keukentafel in Velserbroek of op jouw werklocatie afspreken.

Vervolgtrainingen

Wil je eerst een persoonlijk trainingsadvies?

Twijfel je bij het kiezen van een training en wil je eerst afstemmen wat bij je past? Vraag dan hier jouw trainingsadvies aan. Wij adviseren je vrijblijvend en natuurlijk kosteloos.

Maak vrijblijvend kennis en kijk of de klik er is!

Leg jouw situatie aan ons voor. We helpen je graag.