Incompany training

INCOMPANY TRAINING COMMUNICATIE EN LEIDINGGEVEN

OP MAAT GESCHREVEN VOOR JOUW BEDRIJF OF TEAM

Speciaal voor onze klanten schrijven wij maatwerktrainingen. De Incompany training ‘communicatie en leidinggeven’ leert onderwerpen die heel relevant zijn bij werkvloer en management. Iedere organisatie heeft zo zijn eigen specifieke werk- en praktijksituaties. Deze Incompanytraining communicatie en leidinggeven is heel geschikt als er meerdere werknemers van een afdeling of uit de organisatie eenzelfde leerbehoefte hebben.

WANNEER IS EEN IN-COMPANY TRAINING EFFECTIEF?

We begeleiden al sinds 1998 mensen op de werkvloer, we geven ze training in effectief communiceren, samenwerken en leidinggeven en we coachen ze op verschillende onderwerpen om ze net die stap te laten maken die nodig is. Hoe kan het toch dat een team van goede mensen niet het beste in elkaar naar boven haalt? Het zijn toch stuk voor stuk professionals die goed gekwalificeerd zijn voor hun functie? Wellicht spelen deze vragen:
  • Komt het gewenste resultaat er maar niet echt uit?
  • Ontstaan er regelmatig conflicten in je team?
  • Zie je sommige teamleden soms ondersneeuwen bij anderen?
  • Heb je het idee dat de onderlinge communicatie beter kan?
  • Groeien niet alle leden van het team mee met je bedrijf?
  • Zijn er mensen waarvan je weet dat ze goede ideeën hebben maar die zich nooit melden?
  • Geeft de samenwerking met sommige teamleden je veel energie en kosten anderen je juist energie?

Wil je een incompany training volgen. Investering € 895,-

Wil je samen met je collega’s visie delen en onderwerpen trainen als communicatie, effectiviteit en leidinggeven wanneer het jou uitkomt? Volg dan onze In-company training. Snel, flexibel, leerzaam en effectief. Prijs is per dagdeel voor 8 deelnemers en excl. locatiekosten en 21% btw
Aanmelden

                “Een team dat de ander de schuld geeft, zet zichzelf buitenspel”
Wat we vaak horen is dat die ander niet goed communiceert dat afspraken niet duidelijk zijn of worden nagekomen. Dat je gewoonweg je collega of leidinggevende niet goed begrijpt. Waarom hij nou zo doet en dat hij niet ziet dat zijn gedrag vervelend is? Je weet wellicht niet goed hoe je dat moet zeggen zodat de boodschap op een nette manier aankomt en begrepen wordt.
Ook gaat het vaak over de gesprekken in een vergadering of werkoverleg. Als je geluk hebt, is er een agenda. Als je nog meer geluk hebt dan zijn de deelnemers voorbereid en wordt er kort en effectief gecommuniceerd. Meestal duren deze gesprekken te lang en komt er maar weinig actie uit voort. Afspraken worden niet of maar ten dele nagekomen waardoor bepaalde onderwerpen blijven terugkomen op de agenda. Dat zijn voorbeelden van niet effectief communiceren op de werkvloer.
Een In-Company training kan gaan over het verbeteren van de samenwerking, onderlinge communicatie en het verhogen van de effectiviteit. Door met elkaar te trainen, wordt op een ontspannen en open manier samengewerkt. Doelen worden helder gemaakt, men deelt visie en standpunten met elkaar, spanningen worden zichtbaar gemaakt en oplossingen worden gedeeld. Nu is het tijd voor afspraken maken en verantwoordelijkheid delen.
De onderwerpen kunnen liggen op het gebied van communicatie, leidinggeven en persoonlijke effectiviteit. Ook kan het een mix zijn van deze onderwerpen. Het mooie van een incompanytraining is dat deze training helemaal op maat wordt geschreven op de wensen en leerbehoefte van de organisatie. Wij zorgen voor de theorie, praktijkoefeningen en filmpjes die passen bij de organisatie. Voorbeelden zijn:

Inspirerende training Effectief Leiderschap

Ons kader volgde de in-company training “Leiderschap binnen Bronkhorst”. Onze managers waren zeer tevreden over de wijze waarop Silvia en Robert deze driedaagse training verzorgden. We vonden het een inspirerende training met veel afwisseling tussen theorie en praktijk. De deelnemers werden uitgedaagd om in de spiegel te kijken, wat soms best confronterend kan zijn. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden werden herkenbare situaties aan de orde gesteld en konden de deelnemers ervaren wat de gevolgen zijn van verschillende manieren van aanpak. De opgedane kennis is direct toepasbaar. Onze ervaringen met Communicerenenzo zijn goed en zij ondersteunen ons nu al ruim 5 jaar met diverse op maat gemaakt in-company trainingen op het gebied van communicatie en leiderschap!
Wout van ’t Wel – Marketing Communicatie Manager Bronkhorst High-Tech BV

Alle voordelen op een rijtje:

  • Je hoeft nooit te wachten tot een open inschrijving- trainingsgroep vol is.
  • We plannen de training in  overleg met jullie.
  • De trainingslocatie is bij jullie op de werkplek (scheelt reistijd), of een locatie naar keuze.
  • Deelnemers krijgen geen onderwerpen voorgeschoteld waar geen behoefte aan is.
  • Wij zijn  ervaren trainers  en trainingsacteurs die veel praktijkvoorbeelden met jullie kunnen delen.
  • Deelnemers krijgen alle tijd en ruimte om hun situatie en vragen aan de orde te stellen.
  • We passen tet tempo van de training aan op de behoefte van de deelnemers.
  • We maken de oefeningen met jullie werksituatie als voorbeeld.
  • De kosten per deelnemer zijn lager dan bij een open training.

MEER WETEN?

Maak vrijblijvend kennis en kijk of de klik er is!

Leg jouw situatie aan ons voor. Het eerste gesprek is voor onze rekening.