Ondernemerscoaching

ONDERNEMERS COACHING

EEN EFFECTIEF KLANKBORD

Als ondernemer sta je vaak voor grote of complexe uitdagingen. Je wilt je bedrijf laten groeien, voorbereid zijn op de toekomst maar hoe doe je dat? Je wilt je ideeën tegen het licht te houden en zoekt een  klankbord die begrijpt hoe je door de verschillende groeifasen heen gaat. Een onafhankelijke ondernemerscoach die vragen stelt en luistert en je bevestigt als je op het goede spoor zit en aanmoedigt om je doelen behalen.

VOOR WIE IS COACHING?

  • Voor ondernemers die hun visie scherper willen krijgen.
  • Voor ondernemers die effectiever hun personeel willen aansturen.
  • Voor ondernemers die persoonlijke vraagstukken willen bespreken.
  • Voor ondernemers die willen groeien en het werving en selectieproces willen optimaliseren.
  • Voor ondernemers die effectiever gesprekken willen voeren.
  • Voor ondernemers die zaken anders moeten organiseren omdat ze groeien of een verandering doorvoeren.

Zoek je een klankbord als ondernemer? – Ervaar wat coaching voor jou kan doen? Investering € 995,-

Wil je persoonlijk begeleid worden door een ervaren ondernemerscoach? Deze 7,5 uur persoonlijke coaching helpt je in verschillende stappen om te gaan met jouw praktijksituatie. Dit kan live bij jou op locatie of bij ons aan de keukentafel of online via beeldbellen. Prijs is excl. 21% btw.
Aanvragen

HOE WERKT ONZE COACHING?

  • We starten altijd met een intake gesprek waarin duidelijk wordt waarom je een coach zoekt.  Wat is de situatie? Welke stijl van coaching spreekt je aan?
  • Na het intake gesprek maken wij als coach een plan van aanpak en bespreken dat met je. Wanneer dit matcht met je verwachtingen, gaan we van start.
  • Vaak hebben we naast de sessies ook telefonisch (met beeld) en via de email contact om de voortgang te bespreken.
  • Aan het einde van het afgesproken traject evalueren we of de verwachtingen waar zijn gemaakt.
Samen werken we in de coaching sessies aan jouw praktijksituaties. We kijken samen naar achterliggende oorzaken, we bespreken hoe je iets kunt aanpakken en hoe je iets zegt zodat je effectiever kunt zijn in je werk. Wat het ook is alles kan besproken en aangepakt worden!

COACHING VOOR ONDERNEMERS – DOELGERICHT EN EFFECTIEF

Inmiddels werken wij al 5 jaar samen met Robert van Communicerenenzo. Een topcoach voor een onderneming als die van ons. Wij groeien hard en hebben behoefte aan een sparringpartner die onze vragen scherper krijgt maar ook praktisch advies kan geven op microniveau.
Daarnaast heeft hij ons geholpen bij het aannemen van de juiste collega’s en het coachen van collega’s die het maximale uit zichzelf willen halen.
Zeker voor ondernemers of je nu starter bent of gevorderd kan ik Robert met al zijn ervaring op het gebied van mensen en organisaties van harte aanbevelen. Je merkt vanaf het eerste contact zijn toegevoegde waarde.
Renzo Deurloo, Sociaal Ondernemer Greenfox Social Return

WAT LEVERT HET OP?

Een kader, een houvast en een duidelijke richting met praktische doelen die goed uitvoerbaar zijn. Je coach begeleidt je op je pad, ondersteunt je met kennis, leert je vaardigheden zodat jij je doelen kunt behalen. Door samen te werken aan praktijksituaties in je werk of leven, versterk je jouw vaardigheden om zaken effectiever aan te pakken zodat je met meer energie en resultaat verder kunt. De inzichten die je krijgt, de manier van mensen en situaties aanpakken, helpen je verder in je hele leven.

MEER WETEN?

Maak vrijblijvend kennis en kijk of de klik er is!

Leg jouw situatie aan ons voor. Het eerste gesprek is voor onze rekening.