In-company training

IN-COMPANY TRAINING

TRAINING HELEMAAL AFGESTEMD OP JOUW BEDRIJF OF TEAM

In-Company training is een training met alleen collega’s van hetzelfde bedrijf en wordt altijd op maat geschreven. De training kan allerlei onderwerpen behandelen zoals communicatie, samenwerken, effectiviteit en leidinggeven. Het fijne van een In-Company training is dat het bij jou op de werkplek gehouden kan worden met alleen jouw collega’s. Dat scheelt reistijd, is zeer effectief en de trainingskosten zijn per deelnemer het laagst. Het wordt al interessant bij 3 deelnemers. De In-Company training kan ook op een andere locatie worden gegeven.

IEDERE TRAINING IS MAATWERK

Net als onze persoonlijke trainingen worden als onze In-Company trainingen op maat geschreven . Wij bespreken vooraf met de opdrachtgever met welk doel er getraind moet worden. Wat de situatie is en welk effect men wil bereiken, wat er al aan de situatie gedaan is en welk effect dit heeft gehad? Er kan in kleine groepen getraind worden van 4 deelnemers maar ook in grotere groepen van 12 en meer. Alles hangt af van de situatie.

WANNEER IS EEN IN-COMPANY TRAINING EFFECTIEF?

We begeleiden al sinds 1998 mensen op de werkvloer, we geven ze training in effectief communiceren, samenwerken en leidinggeven en we coachen ze op verschillende onderwerpen om ze net die stap te laten maken die nodig is. Hoe kan het toch dat een team van goede mensen niet het beste in elkaar naar boven haalt? Het zijn toch stuk voor stuk professionals die goed gekwalificeerd zijn voor hun functie? Wellicht spelen deze vragen:
  • Komt het gewenste resultaat er maar niet echt uit?
  • Ontstaan er regelmatig conflicten in je team?
  • Zie je sommige teamleden soms ondersneeuwen bij anderen?
  • Heb je het idee dat de onderlinge communicatie beter kan?
  • Groeien niet alle leden van het team mee met je bedrijf?
  • Zijn er mensen waarvan je weet dat ze goede ideeën hebben maar die zich nooit melden?
  • Geeft de samenwerking met sommige teamleden je veel energie en kosten anderen je juist energie?

Wil je een incompany training volgen. Investering € 895,-

Wil je samen met je collega’s visie delen en onderwerpen trainen als communicatie, effectiviteit en leidinggeven wanneer het jou uitkomt? Volg dan onze In-company training. Snel, flexibel, leerzaam en effectief. Prijs is per dagdeel voor 8 deelnemers en excl. locatiekosten en 21% btw
Aanmelden

                “Een team dat de ander de schuld geeft, zet zichzelf buitenspel”
Wat we vaak horen is dat die ander niet goed communiceert dat afspraken niet duidelijk zijn of worden nagekomen. Dat je gewoonweg je collega of leidinggevende niet goed begrijpt. Waarom hij nou zo doet en dat hij niet ziet dat zijn gedrag vervelend is? Je weet wellicht niet goed hoe je dat moet zeggen zodat de boodschap op een nette manier aankomt en begrepen wordt.
Ook gaat het vaak over de gesprekken in een vergadering of werkoverleg. Als je geluk hebt, is er een agenda. Als je nog meer geluk hebt dan zijn de deelnemers voorbereid en wordt er kort en effectief gecommuniceerd. Meestal duren deze gesprekken te lang en komt er maar weinig actie uit voort. Afspraken worden niet of maar ten dele nagekomen waardoor bepaalde onderwerpen blijven terugkomen op de agenda. Dat zijn voorbeelden van niet effectief communiceren op de werkvloer.
Een In-Company training kan gaan over het verbeteren van de samenwerking, onderlinge communicatie en het verhogen van de effectiviteit. Door met elkaar te trainen, wordt op een ontspannen en open manier samengewerkt. Doelen worden helder gemaakt, men deelt visie en standpunten met elkaar, spanningen worden zichtbaar gemaakt en oplossingen worden gedeeld. Nu is het tijd voor afspraken maken en verantwoordelijkheid delen.

Inspirerende training Effectief Leiderschap

Ons kader volgde de in-company training “Leiderschap binnen Bronkhorst”. Onze managers waren zeer tevreden over de wijze waarop Silvia en Robert deze driedaagse training verzorgden. We vonden het een inspirerende training met veel afwisseling tussen theorie en praktijk. De deelnemers werden uitgedaagd om in de spiegel te kijken, wat soms best confronterend kan zijn. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden werden herkenbare situaties aan de orde gesteld en konden de deelnemers ervaren wat de gevolgen zijn van verschillende manieren van aanpak. De opgedane kennis is direct toepasbaar. Onze ervaringen met Communicerenenzo zijn goed en zij ondersteunen ons nu al ruim 5 jaar met diverse op maat gemaakt in-company trainingen op het gebied van communicatie en leiderschap!
Wout van ’t Wel – Marketing Communicatie Manager Bronkhorst High-Tech BV

VOORDELEN VAN ONZE TRAININGEN OP MAAT

  • Jullie hoeven  nooit te wachten tot een trainingsgroep vol is.
  • De training wordt in overleg met jullie gepland.
  • De trainingslocatie is bij jullie in het bedrijf  of op een lokatie naar wens.
  • Jullie krijgen geen onderwerpen voorgeschoteld waar je geen behoefte aan hebt.
  • De trainers zijn zeer ervaren en kunnen veel praktijkvoorbeelden met jullie delen die voor jullie van belang zijn.
  • Jullie krijgen alle tijd en ruimte om jullie situatie en vragen aan de orde te stellen en hoeven niet alle verhalen van medecursisten aan te horen die niet aan sluiten bij jullie beleving.
  • Het tempo van de training is jullie tempo, niet te snel en niet te langzaam.
  • De oefeningen worden gemaakt met jullie werksituatie als voorbeeld.
  • De training kan in combinatie met een teambuilding activiteit worden gemaakt.
  • Er zijn altijd 2 trainers aanwezig zodat alle deelnemers de juiste aandacht krijgen.

MEER WETEN?

Maak vrijblijvend kennis en kijk of de klik er is!

Leg jouw situatie aan ons voor. Het eerste gesprek is voor onze rekening.