Onze visie op Coaching

ONZE VISIE OP COACHING

Coaching is voor ons meer dan alleen een prettig gesprek. Je moet je veilig en vertrouwd voelen, maar ook worden uitgedaagd om barrières te slechten die je tegenhouden om jouw doelen te bereiken. Of als je jouw doelen bereikt hebt, je te helpen nieuwe doelen te bepalen.
Als coach kunnen wij een klankbord zijn, maar ook diegene die de stok waar je mee springt net een stukje verder zet. We helpen om blinde vlekken zichtbaar te maken en om burn-outs te voorkomen. Hoe? Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en coaching op maat aan te bieden. Soms bestaat dit uit een stukje persoonlijke training, soms uit samen actief een probleem ontleden en oplossen, soms uit luisteren en adviseren. Kortom het is altijd een kwestie van goed met elkaar communiceren.

HOE WERKT ONZE COACHING?

  • We starten altijd met een intake gesprek waarin duidelijk wordt waarom je een coach zoekt.  Wat is de situatie? Welke stijl van coaching spreekt je aan?
  • Na het intake gesprek maken wij als coach een plan van aanpak en bespreken dat met je. Wanneer dit matcht met je verwachtingen, gaan we van start.
  • Vaak hebben we naast de sessies ook telefonisch (met beeld) en via de email contact om de voortgang te bespreken.
  • Aan het einde van het afgesproken traject evalueren we of de verwachtingen waar zijn gemaakt.
Wij bieden persoonlijke coaching voor managers en medewerkers van bedrijven en een speciaal coachingsprogramma voor ondernemers. Ook kan coaching ingezet worden als vervolg op een training of workshop om de ontwikkeling verder te ondersteunen. Loopbaancoaching is speciaal gericht om je te helpen in je bestaande werk of als je op zoek bent naar een nieuwe richting of uitdaging buiten je huidige werk.
Onze coaching is altijd maatwerk en levert direct inzichten op waar je verder mee kunt.

Maak vrijblijvend kennis en kijk of de klik er is!

Leg jouw situatie aan ons voor. Het eerste gesprek is voor onze rekening.