Persoonlijke coaching

PERSOONLIJKE COACHING – VERSTERK JEZELF

ALS JE KRACHTIGER EN EFFECTIEVER WILT FUNCTIONEREN

Coaching is voor ons meer dan alleen een prettig gesprek. Je moet je veilig en vertrouwd voelen, maar ook worden uitgedaagd om barrières te slechten die je tegenhouden om jouw doelen te bereiken. Of als je jouw doelen bereikt hebt, je te helpen nieuwe doelen te bepalen. Als coach kunnen wij een klankbord zijn, maar ook diegene die de stok waar je mee springt net een stukje verder zet. We helpen om blinde vlekken zichtbaar te maken en om burn-outs te voorkomen. Hoe? Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en coaching op maat aan te bieden. Soms bestaat dit uit een stukje persoonlijke training, soms uit samen actief een probleem ontleden en oplossen, soms uit luisteren en adviseren. Kortom het is altijd een kwestie van goed met elkaar communiceren.

VOOR WIE IS PERSOONLIJKE COACHING?

Wellicht heb je al training gehad op het gebied van leidinggeven, communicatie, persoonlijke ontwikkeling of effectiviteit en wil je niet weer een hele uitgebreide training volgen.
  • Voor iedereen die krachtiger en effectiever wil functioneren.
  • Je wilt een paar specifieke onderwerpen behandelen die nu op je werk of in je leven spelen.
  • Of je wilt alleen die onderwerpen opfrissen die zijn weggezakt door de jaren heen.
  • Als je zichtbaarder wilt zijn in de organisatie.
  • Of steviger in je schoenen wilt staan.
  • Opkomen voor je eigen belangen en jezelf meer uitspreken.
Wat het ook is, onze coaching is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt afgestemd op juist die onderwerpen die jij wilt trainen. Maatwerk dus!

Krachtiger en effectiever functioneren? – Ervaar wat coaching voor jou kan doen? Investering € 995,-

Wil je persoonlijk begeleid worden door een ervaren coach? Deze 7,5 uur persoonlijke coaching helpt je in verschillende stappen om te gaan met jouw praktijksituatie. Dit kan live bij jou op locatie of bij ons aan de keukentafel of online via beeldbellen. Prijs is excl. 21% btw.
Aanvragen

HOE WERKT ONZE PERSOONLIJKE COACHING?

  • We starten altijd met een intake gesprek waarin duidelijk wordt waarom je een coach zoekt.  Wat is de situatie? Welke stijl van coaching spreekt je aan?
  • Na het intake gesprek maken wij als coach een plan van aanpak en bespreken dat met je. Wanneer dit matcht met je verwachtingen, gaan we van start.
  • Vaak hebben we naast de sessies ook telefonisch (met beeld) en via de email contact om de voortgang te bespreken.
  • Aan het einde van het afgesproken traject evalueren we of de verwachtingen waar zijn gemaakt.
Samen werken we in de coaching sessies aan jouw praktijkvoorbeelden. We kijken samen naar achterliggende oorzaken, we oefenen hoe je iets kunt aanpakken en hoe je iets zegt zodat je effectiever kunt zijn in je werk. Wat het ook is alles kan besproken en aangepakt worden!

COACHING – PERSOONLIJK EN EFFECTIEF

Robert heeft me geholpen bij mijn onderzoek wat er nodig is in mijn werk zodat ik er energie uithaal. Hij weet direct de vinger op de zere plek te leggen en je mogelijkheden te schetsen hoe je hiermee om kan gaan.

De vragen die hij stelt zetten een proces van nadenken in gang. Ook helpt hij je op weg om de eerste (meestal niet de makkelijkste) stap te zetten. Na een gesprek met Robert heb je een “happy feeling”.

Marijke Oosterveld, Projectmanager, Bronkhorst High Tech

WAT LEVERT HET OP?

Door samen te werken aan praktijksituaties in je werk of leven, versterk je jouw vaardigheden om zaken effectiever aan te pakken zodat je met meer energie en resultaat verder kunt. De inzichten die je krijgt, de manier van mensen en situaties aanpakken, helpen je verder in je hele leven.
In het programma ‘Persoonlijke coaching – Versterk jezelf’ zorgen we ervoor dat de door jou gekozen competenties versterkt worden.

HOELANG, WANNEER EN WAAR?

  • De persoonlijke coaching bestaat uit meerdere sessies persoonlijke coaching en of training. Dit spreken we samen af.
  • De persoonlijke coaching start wanneer het jou uitkomt.
  • Je kunt bij ons aan de keukentafel in Velserbroek of op jouw werklocatie afspreken. Online bijvoorbeeld via Teams kan natuurlijk ook.

MEER WETEN?

Maak vrijblijvend kennis en kijk of de klik er is!

Leg jouw situatie aan ons voor. Het eerste gesprek is voor onze rekening.