2020

Een  bijzonder jaar om op terug te blikken

- Albert Einstein

In het hart van elke moeilijkheid ligt een kans

Hoe gek dit jaar ook was we hebben veel om blij mee te zijn. Onze zoon slaagde voor zijn VWO en werd toegelaten tot zijn droomstudie waar hij prima online zijn weg weet te vinden.

Lees verder

Trots

Het thuiswerken versnelde voor ons het proces van trainingen in een mix van live en online leren te maken. We hebben veel geleerd en gelachen tijdens onze eerste stappen op het blended leren vlak.

Lees verder

Creatie

wat missen we?

Menselijk contact

Verdrietig zijn we over

Het verlies van onze (schoon)moeder aan het begin van de pandemie. Het verlies aan echte menselijke interactie.

De kerstperiode is voor ons en hopelijk ook voor jou een moment om even stil te staan bij wat je het aankomende jaar wilt gaan doen. Het hoeven geen briljant uitgewerkte plannen te worden, maar wel even de tijd gebruiken om je kompas weer goed te richten op die dingen in het leven die je belangrijk vindt. 

Vooruitblikken

lees verder

Wat wil je bewaren van dit jaar? Voor ons is het de flexibiliteit en creativiteit die we kwijt konden in de werkwijze die we nu moesten hanteren.  Als we dit ergens volgend jaar kunnen aanvullen met echt menselijk contact, dan zou dat heel mooi zijn.

Vooruitblikken

lees verder

Geniet van de feestdagen 

Het is misschien niet het feest waar je op hoopte, maar we wensen je toch een mooie tijd met het kleine gezelschap waarmee je de feestdagen doorbrengt.

Ons geschenk dit jaar 

Lees verder 

Zoals je wellicht weet geven wij ieder jaar een doel dat ons na aan het hart ligt een kado namens jou. In deze tijd waarin zo veel kinderen wereldwijd niet naar school kunnen, hebben we gekozen voor een schoolpakket  "school in a bag" om kinderen weer naar school te kunnen laten gaan.

Unicef

Klik en volg het pakket met code FISNBS

Liefde en gezondheid.

Werkgeluk, een rol die goed bij je past en waar jij je bijdrage in kunt leveren.

Persoonlijke ontwikkeling.

Onze wensen voor jou

Goede balans tussen je werk en prive leven.

Laten we er samen een mooi jaar van maken.